TOKAT / ARTOVA - Çelikli Şehit Bekir Kurt Ortaokulu

Haz

Okulumuzda keneyle mücadele ve korunma yolları konularında Sağlık Bakanlığı birimlerince bilgilendirme gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşku ve mutlulukla kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yılı adına tören yapıldı.

Mrt

İstiklal marşımızın kabulünün 102. yılını anmak üzere okulumuz öğrencilerinin katılımıyla bir tören gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz Anıtkabir gezisi gerçekleştirdi.

Ock

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin altıncı yıl dönümü sebebiyle tüm yurtta şehitlerimizi yad edilmesi, gazilerimize minnet ve şükranların sunulması, milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillerimize aktarılması, toplumsal hafızanın diri tutulması amacıyla yapılacak etkinliklerin geniş kitlelere yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir kılınması büyük önem arz etmektedir.

Bu yüzden hazırlamış olduğumuz dergimizi sunar emeği geçenlere teşekkür ederiz.